14 грудня 2017 року, на базі Вишнівської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 3, пройшов тренінг «Інклюзивний простір. Практичні кроки».

14 грудня 2017 року на базі Вишнівської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 3, з метою підготовки педагогічних працівників району до роботи з дітьми з особливими освітніми потребами в умовах інклюзивного навчання, пройшов тренінг «Інклюзивний простір. Практичні кроки».

В тренінгу взяли участь представники шкіл з інклюзивним навчанням (заступники директора, вчителі інклюзивних класів, асистенти вчителя, практичні психологи та вчителі-логопеди).

Захід відкрила директор Центру практичної психології Герасімюк Т. В., яка проінформувала про інклюзивне навчання в системі освіти Києво-Святошинського районної державної адміністрації, а також представила презентацію «Цінності інклюзивного суспільства. Нормативно-правова база».

Тренінг вели педагогічні працівники Святопетрівської та Бузівської ЗОШ, які ознайомили присутніх з особливостями роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.

Західзакінчивсяспілкуванням між педагогами, під час якоговони мали змогу висловлювати власні ідеї та міркування щодо роботи з дітьми з особливими освітніми потребами в умовах інклюзивного навчання.

Кiлькiсть переглядiв: 113

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.